HTML

Családi tűzfészek

A hülye Horváth família filmklubjának hisztorija

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.05.10. 12:09 Ton von Yo

Mennyibe kerüljenek a percdíjak?

Az az ötletem támadt, hogy az alva töltött percekért percdíjakat lehetne kivetni. Esetleg mindenki gyűjtheti a saját filmjén összealudt perceket és később levásárolhatja. A legműködőképesebb talán az lenne, ha minden kreditet annál lehetne beváltani, aki generálta nekünk.
Ebben az esetben a túlkapások ellen fellépve előre ki kell alakítani egy terméklistát, hogy mire lehet beváltani - pl 30 perces alvásnál másnap vissza kell menni mosogatni.  

Várom a termék-javaslatokat!

A játék kezdetekor mindenki kap annyi kreditet, amennyit a multból el tud ismertetni.

Ja, és saját alvás esetén minden ébren jelenlevő duplán nyer kreditet a házigazdától!

Mivel legközelebb Réka hoz filmet, előre szólok, hogy a kávét 10 EURO/csésze árfolyamon fogjuk kínálni az esetleges megemelkedő kereslet következtében!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladituzfeszek.blog.hu/api/trackback/id/tr181988864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomokban mogyorot 2010.05.19. 13:17:09

Egyelőre nehéz elképzelni, egyáltalán hogyan fog Réka az előzőhöz kapcsolódó filmet választani, mivel... khmm...kicsit elaludt, bocs Zsurmi, de ezért még senki nem kap pontokat.

Én a saját filmemen végig ébren voltam, tehát a dupla pontok eleve kizárva, az Üvegtigrisből bevállalok 70 percet. És le is mosogattam!

Zsurmi 2010.08.12. 20:37:08

1 poszt, 1 kommenttel (most már 2).
süti beállítások módosítása